TT ASSEN

De TT in Assen vind ik mooi. Ik houd van de motoren en alles er omheen. Dat geeft mij een gevoel van vrijheid. TT Daan Steile Wand2In 2007 en daarvoor gingen we in de TT-week altijd op een avond naar Assen, liepen door het centrum en bezochten de steile wand. Daar rijden ze op motoren en doen met hoge snelheid allerlei kunsten in een grote houten ton en dat kun je van bovenaf bekijken. Spannend. Daarna nog iets drinken in het centrum van Assen, waar altijd wel iets te zien of te doen is. TT Daan Centrum 3

Tegenwoordig heb ik meer moeite met lopen en lang staan. Daarom gingen we dit jaar op de woensdagmiddag voor de TT naar Assen en reden met de auto door het centrum en langs het TT-circuit. Het was nog wel rustig, maar dan proef je toch even de sfeer. Daarna hebben we op een terrasje koffie gedronken.

De race zelf heb ik op televisie gezien. Na de race toen de bezoekers naar huis reden zijn we nog in Hoogeveen naar een viaduct over de snelweg gegaan, om de uittocht van motoren te zien.

Foto’s: Steile wand en lopen door het centrum van Assen (2006 + 2007). Er liepen ook Engelse en Duitse agenten. Hieronder bij de ingang van de TT-hal, motoren op parkeerplaats centrum en de uittocht op de snelweg na de TT (2015 + 2016).

TT Daan Rennerskwartier2

WebsiteFotoMotorenTT

TT Daan leegloop A28