Zucht! Kleding kopen

Vanmorgen naar de dagbesteding geweest. Kwam wat eerder terug omdat ik mij niet goed voelde. Ik had met mijn ouders afgesproken dat ik in de middag met hen kleding zou gaan kopen. Dat was echt nodig, want door corona is dat allemaal uitgesteld. Ik was echter al moe van dagbesteding en toen mijn vader mij ophaalde, kon ik dat lichamelijk niet aan. Ik werd er zelfs boos om. Toen besloten mijn ouders dat zij de kleding zouden gaan kopen, met de mogelijkheid van omruiling. Iemand van de leiding had de maten genoteerd en dat ging goed. Ik ben de laatste tijd wel wat zwaarder geworden. Ben nu dus 2 broeken rijker, een trui, een vest en een gentil, dat is zo’n vestje. Ik had graag een leren gehad, maar die waren hier niet te koop. Ook een beetje vrolijke kleuren. Met de QR code schiet het nog niet op. Om een of andere reden gaat het moeizaam om die op de telefoon te krijgen. Maar dat zal nog wel lukken hoop ik. Met mijn vriendin hebben we in onderling overleg besloten een time-out te houden. Foto familie archief. Ruim 10 jaar geleden in Harderwijk. Toen was ik nog slanker en kon ik ook veel meer. Dat vind ik best wel moeilijk.