VOOR THERAPIE IN DUITSLAND

In een van de vorige berichten stond dat ons gezin voor een alternatieve therapie in Duitsland was. Probleem was dat ik wat achter bleef in mijn ontwikkeling. Op school kon ik niet goed meekomen met taal en rekenen, maar we begrepen niet wat er aan de hand was. Toen lazen mijn ouders dat er een therapie was die er misschien voor kon zorgen dat ik beter mee kon komen op school. We zijn toen met het hele gezin naar Starnberg bij M√ľnchen gereden waar we logeerden op een boerderij bij hele vriendelijke mensen. Om de dag kreeg ik een injectie in een kliniek en op de andere dagen konden we genieten van de prachtige natuur en toeristische plekjes bezoeken, waarover ik het in het vorige bericht had. De koeien daar waren bruin en ik mocht meerijden op de tractor van de boer. Na twee weken zijn we weer terug gegaan naar Nederland. Ik ging echter niet vooruit zoals we hadden gehoopt. Niet lange daarna werd de spierziekte vastgesteld. Foto familiearchief: Heerlijk in de zon voor de boerderij met de boer en de boerin