Van hout naar gitaar

Mijn vader heeft een elektrische gitaar merk Fender Stratocaster.

000
bouwpakket Fender

Volgens hem een van de mooiste gitaarmodellen ooit gemaakt. Ik speel zelf geen gitaar, maar vind de Fender ook mooi en heb er zelfs een speciaal boek over met prachtige foto’s, die ik regelmatig bekijk. Van een kennis kreeg ik enige jaren geleden voor een klein bedrag een bouwpakket aangeboden om zelf een Fender te bouwen.

 

We hebben het besproken op de dagactiviteit en daar heeft men mij goed begeleid en geholpen bij de bouw. Mooi dat je van een stuk hout een prachtige gitaar kunt bouwen. Hij staat in de kamer en ik vertelde al in een eerder bericht dat het voor mij een pronkstuk is.

00
verven kast

Het geeft ook bevrediging als je jezelf uit en creatief bent. In dit bericht enige foto’s over ‘van hout naar gitaar’. gitaarDaan6Ik speel wel keyboard en hoop daar in de toekomst meer over te vertellen en misschien een filmpje op deze website te plaatsen. We gaan daarvoor binnenkort een eenvoudige camcorder kopen

Zelfgebouwde gitaar
Het eindresultaat