Tens tegen pijn

De vorige keer schreef ik over de pijnpolie. Ik kreeg een tens in gebruik. Een apparaatje dat een impuls geeft aan de rugspieren en dat helpt. Na een proef is er nu een definitieve aangevraagd. Ik heb er echt baat bij. Dagelijks doe ik loopoefeningen met de leiding en loop dan een paar keer om het gebouw heen of een keer de trap op en neer. Dat is om mijn spieren sterker te maken en mijn conditie te verbeteren. De moeheid blijft helaas. De scootmobiel gebruik ik door het weer nog niet zoveel. Ik mis de snorfiets wel, maar het kon niet anders. Ik hoop er vaker op uit te gaan als het weer beter wordt.

Ik heb 2 ochtenden dagbesteding. Eerst maakte ik een schilderij voor mijn moeder en nu was mijn vader aan de beurt. Voor hem maakte ik een jagende snoek. Toen hij jong was viste hij graag op snoek en af en toe kijk ik ook naar filmpjes daarover op You Tube. Ik vis zelf niet en mijn vader nu ook niet meer. Maar een snoek vind ik wel een prachtige vis. Foto: familie-archief.