No limits: Geen beperkingen

Het is 7 september 2016. Vandaag beginnen de Paralympische Spelen. Ik heb bewondering voor al die mensen met een beperking, die hele grote sportieve prestaties leveren en ga het volgen op tv. Op YouTube staat een prachtig filmpje hierover ‘Yes we can’. Bekijk het en u zult versteld staan welke mogelijkheden mensen met een beperking hebben. Klik de link aan of type het in op YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=IocLkk3aYlk

CIMG1578

Klinkende Kleuren

Door mijn spierziekte kan ik niet wat veel anderen wel kunnen. Maar soms moet je doorzetten. Hoewel ik niet kan lezen, heb ik zeven jaar geleden mijn snorfietsrijbewijs gehaald. Ik zal daar in de toekomst wat over vertellen. Deze week was het jubileumconcert van de Jostiband. De koning was ook aanwezig en werd daarna geïnterviewd door een verslaggever van No Limits Network. Hij vroeg of de koning ook een beperking heeft. Die antwoordde dat hij niet altijd mag zeggen wat hij van iets vindt en dat ervaart hij als een beperking. Grappig interview. Ik speel graag op mijn keyboard en gebruik daarvoor Klinkende Kleuren van de Jostiband. Door die uitvinding kan ik muziek maken. Mooi toch?