Museum met Puch en Solex

Ik heb het in december rustig aan gedaan en dan kom je ook aan de dingen toe die je niet zo vaak doet. Ik heb mijn foto-albums doorgenomen en die oude foto’s doen mij best wat. Tien jaar geleden deed ik activiteiten die nu niet meer mogelijk zijn. Dan zijn foto’s, zoals deze uit 2006, dierbare herinneringen. Omdat ik niet zoveel meer uit ga zal ik wel vaker een bericht met foto’s uit het verleden plaatsen.

In Schoonoord is een transportondernemer die ook een bromfietsmuseum heeft. Mijn vader kende hem van zijn werk bij de Rijksverkeersinspectie en hij nodigde ons uit om een bezoek aan zijn museum te brengen. Ook andere bewoners gingen mee. We hadden een fantastische avond en zijn heel goed ontvangen. Misschien vraagt u zich af waarom ik niet zoveel foto’s van anderen op deze website plaats. Niet iedereen wil dat en dat is de reden.

Mijn lidmaatschap van de gehandicaptensportclub Phihezo is opgezegd. Jammer, maar het ging gewoon niet meer. Omdat ik nu meer tijd in de woonvorm doorbreng, wil ik een soundmixapparaat kopen zodat ik meer kan doen met muziek. Ik zoek nog wel iemand die mij daarbij kan helpen.

Foto’s: familiearchief, bezoek aan bromfietsmuseum Schoonoord in 2006