Kerst en nieuwjaarsgroet

De tijd gaat snel. Ik vind december altijd wel een fijne maand. Door corona is het wel allemaal wat anders, maar het is toch een tijd van gezelligheid. Ik ga nog 4x naar de dagbesteding (2x per week), dan dan heb ik 2 weken vrij. Inmiddels staat de kerstboom er weer. Kerst heeft voor mij ook een bijzondere betekenis, omdat het om de geboorte van Jezus gaat. Ik denk daar dan altijd wel bij na. Het is vandaag zondag en mijn vader brengt straks eten. Ik ga op zondag altijd bij hen eten, maar de lift wordt daar vervangen en ik kan die trappen niet op. De eerste keer heb ik dat wel gedaan, maar dat is slecht gevallen. Mijn moeder blijft daarom thuis, daarom beeldbellen we. Toch gaat het momenteel redelijk goed met mij. Ik heb minder pijn. Ik eet ook matiger en val daardoor wat af, vooral mijn buik. Kennelijk helpt dat. Ik wil het ook volhouden, ondanks deze tijd waarin je altijd wat meer eet dan anders. Iedere dag loop ik met de leiding een aantal keren om het gebouw. Ik wens iedereen een goede decembermaand toe. De foto is van 10 of 11 jaar geleden.