Ik ben de pandemie zat

Corona is er nu een jaar en ik ben het echt zat. Op de verzorging in de woonvorm is niets aan te merken, maar ik zou er zo graag wat vaker met mijn scootmobiel op uit gaan. Alles gaat anders. Van de avondklok heb ik geen last want op die tijdstippen was ik toch altijd in mijn appartement. Maar weer eens ergens gaan eten met familie of een museum bezoeken zit er niet in. Nu mag er maar 1 familielid komen en dat is wel weinig.

Ik ben wel blij met mijn laptop en televisie. Zoek veel foto’s op over de natuur zoals walvissen of treinen door de Rocky Mountains. Mijn vader heeft in Canada op die trein gewerkt als steward en af en toe laat hij wat zien of vertelt erover.

Binnenbrand Cosis aan de Bentinckslaan. Foto Andre Weima

Door internet en televisie kan ik nu ook genieten van de natuur daar. Ik zit dus meer binnen en kijk vaker televisie. Voor mijn laptop heb ik nu een standaard aangeschaft, zodat het apparaat wat hoger komt te staan en ik minder last heb van nekpijn. Er komt dit weekeind winterweer aan. Ik kan slecht tegen erge kou, maar hoop toch wel een foto te maken. Want een dik pas sneeuw komt niet zo vaak meer voor. Ik wens iedereen sterkte in deze coronatijd. In het vorige bericht ging het over het brandje bij ons. Ik kreeg er nog een foto over. Best wel heftig.