Getest op corona

Deze week was spannend. Twee medebewoners waren besmet met het coronavirus, waarschijnlijk op de werkvoorziening. We moesten 5 dagen op de kamer blijven en zijn toen allemaal getest. Ook de leiding. Gisteren bleek dat nog 3 bewoners besmet waren, zodat het er nu 5 zijn. Die moeten op hun kamers blijven en dat is best sneu in deze tijd. Bij mij was de test negatief, dus ik heb geen corona. Degenen die niet besmet zijn mogen wel voor de koffie in de middag naar de inloop, maar onder strenge regels en slechts 3 per bezoek. s-Avonds wordt de koffie gebracht. Er wordt zorgvuldig mee omgegaan, de leiding heeft beschermende kleding aan en iedereen draagt een mondkapje. Ik kan nu 1e Kerstdag niet naar mijn ouders. Dat is best jammer, maar er wordt goed voor ons gezorgd en we krijgen ook een dineetje. Verder kan ik iedere dag met mijn ouders (beeld)bellen. Kerst is voor mij toch altijd een belangrijk feest. Ik verlang wel naar het voorjaar en hoop dat alles dan weer normaal is. Mijn vader maakte de voorjaarsfoto met de paarden in Pesse.