Fotoboek Historisch Hoogeveen

Omdat er meer coronabesmettingen zijn ben ik weer wat voorzichtiger en veel op de woonvorm, waar het gezellig is en er genoeg te doen is in de inloop. Je moet er met elkaar toch wat van zien te maken. Ik kijk veel televisie, maar heb er nog een nieuwe hobby bij. De Albert Hein Offerein in een winkelcentrum in Hoogeveen, heeft samen met de Historische Kring een plakboek uitgegeven.  In het boek kun je plaatjes plakken van Hoogeveen hoe het vroeger was. Mijn ouders halen daar de boodschappen. Bij elke 10 euro boodschappen krijg je een setje plaatjes. Er wordt goed verzameld, geplakt en geruild in de woonvorm. Het is een welkom maar vooral leuk tijdverdrijf in deze coronatijd. Uit eerdere berichten op deze website kunt u wel opmaken dat ik interesse heb in de geschiedenis van Hoogeveen. Ik hoop dat ik het boek op tijd vol krijg. Ik heb al 120 plaatjes ingeplakt, dus dat komt wel goed.