Eindelijk weer dagbesteding

Nadat ik wegens corona wekenlang in de woonvorm moest blijven ben ik eindelijk afgelopen week weer naar de dagbesteding geweest. Het was wel  even wennen, maar ik vond het zo fijn. Weer de mensen ontmoet die ik een tijd lang niet had gezien en weer bezig zijn met activiteiten die ik leuk vind, zoals foto’s maken en schilderen. Als mijn ziekte het toelaat ga ik twee keer per week een dagdeel naar dagbesteding. Vroeger toen het allemaal lichamelijk nog beter ging, waren dat negen dagdelen. Toch ben ik dankbaar dat ik die mogelijkheid nog heb. Inmiddels zijn er ook weer gesprekken geweest met artsen ( telefonisch) en heb ik weer fysiotherapie.

Tijdens het thuis blijven voor corona is er goed voor ons gezorgd, zowel door de leiding als medebewoners. Ik dank iedereen daarvoor. Ook ben ik de mogelijkheden van de inloop voor gesprekken en koffie drinken extra gaan waarderen. Ik heb ook weer intensiever contact met mijn vriendin. Foto is gemaakt op dagbesteding door de leiding.